ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ηράκλειο, 31/01/2015

Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ του “Ωδείου των χρωμάτων” συμμετέχει στη Συναυλία "Μουσική του Νότου", με την Έλλη Πασπαλά, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 & ώρα 20:30, στο “ASTORIA”!

Η Έλλη Πασπαλά και η ορχήστρα νέων “The Underground Youth Orchestra” παρουσιάζουν την Μουσική του Νότου (Μουσική και τραγούδια από τον Ευρωπαϊκό Νότο). 
Συμμετέχουν η “Ορχήστρα Νέων”  του “Ωδείου των Χρωμάτων” και η Παιδική και Νεανική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου, στο Κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ (Πλατεία  Ελευθερίας). Μουσική και τραγούδια από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία.
Μουσική και τραγούδια από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία.


Σε μια βραδιά με τις μελωδίες, τους ήχους, τη μουσική μνήμη των χωρών του ευρωπαϊκού νότου, σας προσκαλούν η ορχήστρα νέων μουσικών The Underground Υouth Orchestra και η Έλλη Πασπαλά το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στο Κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ στις 8.30 μ.μ. Η επιτυχημένη συνεργασία της Όρχήστρας με την κορυφαία ερμηνεύτρια συνεχίζεται. Μετά από την Κυλλήνη, το Ναύπλιο και την Αθήνα η Έλλη Πασπαλά και η Ορχήστρα δίνουν μια μοναδική συναυλία στο Ηράκλειο. Συμμετέχουν δύο τοπικά νεανικά σχήματα: Η Ορχήστρα Νέων του “Ωδείου των Χρωμάτων” (Διευθ/ση Ηρακλής Θανάσης) και η Παιδική και Νεανική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου (Διευθ/ση Γιάννης Ιδομενέως).

Η συναυλία περιλαμβάνει ένα μουσικό ταξίδι στους σύγχρονους αλλά και παλαιότερους ήχους της Μεσογείου, στο οποίο ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τον Nino Rota και τον Nicola Piovani, ο Ennio Morricone τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και αρκετούς, ακόμα, δημιουργούς.

Ανάμεσα στα τραγούδια που θα ερμηνεύσει η Έλλη Πασπαλά, βρίσκεται το αριστουργηματικό “Canzone del Mal di Luna” που συνέθεσε ο Ν. Piovani για την ταινία των αδελφών Ταβιάνι “Χάος”, ο ύμνος του ξένοιαστου έρωτα Summertime in Prague του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου από την ταινία “Φτηνά τσιγάρα” του Ρένου Χαραλαμπίδη, αρκετές συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκι και άλλων κορυφαίων δημιουργών. Στη συναυλία συμμετέχουν, επίσης, οι νέοι τραγουδιστές: Νανά Περράκη, Αποστόλης Κίτσος και Κωνσταντίνα Κορδούλη. Η διεύθυνση και η ενορχήστρωση της συναυλίας ανήκει στον καλλιτεχνικό διευθυντή, μαέστρο και ιδρυτή της ορχήστρας Κώστα Ηλιάδη.

Σας περιμένουμε λοιπόν, να απολαύσουμε τη Συναυλία!

Επιστροφή στις ανακοινώσεις