ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ηράκλειο, 03/03/2015

Το "Ωδείο των χρωμάτων", έχει την τιμή να φιλοξενήσει την διεθνούς φήμης Σολίστ Φλάουτου ΚΑTRΙΝ ΖΕΝΖ (Κατερίνα Τσέντς), το Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, σ' ένα ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΛΑΟΥΤΟΥ. Η Katrin Zenz, θα είναι κοντά μας στην Αίθουσα Σεμιναρίων "ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ" του "Ωδείου των χρωμάτων" για το Σεμινάριο Φλάουτου, στο οποίο μπορείτε και από σήμερα (έως και τις 14 Μαρτίου) να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και να κρατήσετε θέση! Το Σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν σπουδαστές Προκαταρκτικής, Κατωτέρας, Μέσης, Ανωτέρας, Πτυχιούχοι & Διπλωματούχοι Φλάουτου, ακόμα και απλοί ακροατές. Πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής ανά τάξη όπως και Δηλώσεις συμμετοχής/κρατήσεις θέσεων, μπορείτε να κάνετε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, τηλεφωνικώς στο "Ωδείο των χρωμάτων", στα τηλέφωνα 2810-210206, 2810-210264 ή από κοντά στη Λ. Δημοκρατίας 77, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΛΑΟΥΤΟΥ με την ΚΑΤΡΙΝ ΖΕΝΖ θα διδαχθεί μεταξύ των άλλων, το ρεπερτόριο για φλάουτο όλων των εποχών, με επίκεντρο:
α. την καθοδήγηση στις βασικές ερμηνευτικές και στιλιστικές αρχές
β. την ευελιξία και σταθερότητα στην παραγωγή του ήχου και της σωστής ροής του αέρα
γ. τις συμβουλές για την άρθρωση
δ. την καλή προετοιμασία και την βελτίωση του μουσικού αποτελέσματος.

ΚΑΤΡΙΝ ΖΕΝΖ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΕΝΤΣ) (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)
Η Κατερίνα Τσεντς γεννήθηκε στο Donaueschingen (Νότια Γερμανία), και ζει από το 1993 στην Ελλάδα. Έξοχα εξοικειωμένη με ένα ευρύ φάσμα της μουσικής όλων των εποχών, προσεγγίζει με ιδιαίτερη αφιέρωση το ρεπερτόριο της σημερινής δημιουργίας. Υπήρξε τακτικό μέλος του Ensemble Köln, της Ορχήστρας Καμεράτα Αθηνών, του Συνόλου Σκαλκώτα, και ιδρυτής του Ensemble TORA, και πολλών συνόλων μουσικής δωματίου και του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού. Έχει εμφανιστεί σε πολλές συναυλίες, σε εκπομπές ραδιοφώνου ως εκτελέστρια, σολίστ, με τα δικά της σύνολα, διάφορα σύνολα μουσικής δωματίου και ορχήστρες στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.
Οι ηχογραφήσεις της περιλαμβάνουν “Greek Flute Music of the 20th&21st Centuries” (Naxos 2011), έργα του Α. Φιλιππακόπουλου (Ed. Wandelweiser 2006 & 2014), και του Ι. Ιωαννίδη (Society of Music, Αθήνα/1998).
Διδάσκει πολλά χρόνια ως Καθηγήτρια στο φλάουτο στο Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

(Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό Βιογραφικό της Κατερίνα Τσεντς, μπορείτε να βρείτε στα "ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ-ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ", στην ίδια σελίδα, του "Ωδείου των χρωμάτων").
 

Επιστροφή στις ανακοινώσεις