ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ηράκλειο, 10/02/2014

Πραγματοποιήθηκε χτες Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στην Μεγάλη αίθουσα Συναυλιών "ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ" του "Ωδείου των χρωμάτων", συγκέντρωση γονέων & κηδεμόνων των μαθητών του Ωδείου μας, καθώς και των ενηλίκων μαθητών μας, για ενημέρωση. Τα θέματα που παρουσιάστηκαν ήταν: 
1. Ενημέρωση και οδηγίες για το ΝΕΟ, πρωτοποριακό πρόγραμμα του Ωδείου μας, "Scoolmanager", σύμφωνα με το οποίο, κάθε γονιός ή σπουδαστής μας, θα μπορεί να ενημερώνεται για όλα τα στοιχεία που υπάρχουν στην καρτέλα του και κυρίως για τις επιδόσεις του στα μαθήματα, σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βάση!!! Ο υπεύθυνος προγραμματιστής Κος Γιώργος Λάμπρου (από την εταιρία "CODEPLUS") παρουσίασε το πρόγραμμα
"Scoolmanager" στον υπολογιστή και απάντησε σε ερωτήσεις. Επίσης, παραδόθηκαν κάρτες σε κάθε γονιό, με τον κωδικό πρόσβασης και γραπτές εξηγήσεις για το πρόγραμμα.
2. Ενημέρωση για την Ασφάλιση όλων των σπουδαστών μας, για τυχόν ατύχημα, στους ίδιους τους μαθητές ή στο Μουσικό τους όργανο, εντός του χώρου του Ωδείου μας ή ακόμη και στις Συναυλίες μας, όταν αυτές πραγματοποιούνται εκτός κτιρίου. 
3. Συγκέντρωση, ενημέρωση & συζήτηση, με όλους τους γονείς που θέλουν να συμμετέχουν στη ΝΕΑ Χορωδία Ενηλίκων του "Ωδείου των χρωμάτων", με Δ Ω Ρ Ε Α Ν συμμετοχή για όλους! Η καθηγήτρια φωνητικής του Ωδείου μας, Κα Εύα Θανάση, μίλησε με τους …"υποψήφιους" ενήλικες μαθητές της και καθόρισαν ώρα για τις πρόβες. 
Για όσους απουσίασαν στη συνάντηση αυτή, μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία, για να παραλάβουν την κάρτα με τον κωδικό πρόσβασης, όπως επίσης και να δηλώσουν - ακόμα και τώρα! - συμμετοχή για την πρώτη πρόβα της Χορωδίας ενηλίκων, που θα γίνει αυτή την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014, στις 20:15, στο "Ωδείο των χρωμάτων".

Επιστροφή στις εκδηλώσεις