ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ηράκλειο, 06/07/2015

Στις 21 Ιουνίου 2015, διεξάχθηκαν οι ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ για 4 σπουδαστές του "Ωδείου των χρωμάτων" στα ΑΝΩΤΕΡΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ για ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με καθηγητή τους τον Μάνο Παναγιωτάκη Καθηγητή Ανωτέρων Θεωρητικών στο "Ωδείο των χρωμάτων" & Συνθέτη και για έναν σπουδαστή για τη Σχολή Εγχόρδων, με καθηγητή τον Μιχάλη Σπυριδάκη για ΠΤΥΧΙΟ ΒΙΟΛΙΟΥ. Η επιτροπή για τις εξετάσεις στο ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΜΟΝΙΑΣ αποτελούνταν από: τον Παναγιώτη Φουρναράκη - Συνθέτη, Μαέστρο, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του "Ωδείου των χρωμάτων" ως Πρόεδρο της Επιτροπής, τον Θόδωρο Αντωνίου - Συνθέτη, Μαέστρο, Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών, Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, Ακαδημαϊκό, ως Μέλος, τον Δημήτριο Συκιά - Καθηγητή Ανώτερων Θεωρητικών, Έφορο του "Ωδείου των χρωμάτων" ως Μέλος, τον Μιχάλη Διαλυνά - Καθηγητή Ειδ. Αρμονίας ως Μέλος, την Ζωγραφιά Μαλλιαρουδάκη - Καθηγήτρια Ειδικού Αρμονίας ως Μέλος και την Καλλιόπη Ζαχαριουδάκη, καθηγήτρια Μουσικής ως εκπρόσωπο του Υπουργείου. Για τις ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ εξετάσεις στη Σχολή Εγχόρδων - ΒΙΟΛΙ, η επιτροπή αποτελούνταν από: τον Παναγιώτη Φουρναράκη - Συνθέτη, Μαέστρο, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του "Ωδείου των χρωμάτων" ως Πρόεδρο της Επιτροπής, τον Θόδωρο Αντωνίου - Συνθέτη, Μαέστρο, Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών, Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, Ακαδημαϊκό, ως Μέλος, τον Δημήτριο Συκιά - Καθηγητή Ανώτερων Θεωρητικών, Έφορο του "Ωδείου των χρωμάτων" ως Μέλος, τον Ηρακλή Θανάση - Καθηγητή Βιολιού ως Μέλος, την Ελένη Δελιούση - καθηγήτρια Βιολιού ως Μέλος και την Καλλιόπη Ζαχαριουδάκη, καθηγήτρια Μουσικής ως εκπρόσωπο του Υπουργείου
Τα ΠΤΥΧΙΑ που δόθηκαν είναι τα εξής: 
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ - ΠΙΤΑΡΟΚΟΙΛΗ, ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με ΑΡΙΣΤΑ, με καθηγητή της τον Μάνο Παναγιωτάκη - Καθηγητή Ανωτέρων Θεωρητικών στο "Ωδείο των χρωμάτων" και Συνθέτη.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΚΗΣ, ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με ΑΡΙΣΤΑ, με καθηγητή του τον Μάνο Παναγιωτάκη - Καθηγητή Ανωτέρων Θεωρητικών στο "Ωδείο των χρωμάτων" και Συνθέτη.
ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΗΛΑΚΗ, ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ, με καθηγητή της τον Μάνο Παναγιωτάκη - Καθηγητή Ανωτέρων Θεωρητικών στο "Ωδείο των χρωμάτων" και Συνθέτη.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ, ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με ΑΡΙΣΤΑ, με καθηγητή του τον Μάνο Παναγιωτάκη - Καθηγητή Ανωτέρων Θεωρητικών στο "Ωδείο των χρωμάτων" και Συνθέτη.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ, ΠΤΥΧΙΟ ΒΙΟΛΙΟΥ με ΑΡΙΣΤΑ, με καθηγητή του στη Σχολή Εγχόρδων τον καθηγητή Βιολιού στο "Ωδείο των χρωμάτων" Μιχάλη Σπυριδάκη.
Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ τους Σπουδαστές μας!!!

Επιστροφή στις εκδηλώσεις