ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Ηράκλειο, 10/02/2017

Τα μαθήματα στη ΣΧΟΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ στο "Ωδείο των χρωμάτων" υπό την Καλλιτεχνική διεύθυνση & διδασκαλία του διεθνούς φήμης Μαέστρου ΜΙΧΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2016, συνεχίζονται κανονικά. Οι μαθητές παρακολουθούν & δοκιμάζουν τις ικανότητές τους σε κάθε μάθημα, στην Αίθουσα συναυλιών "ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ" στο "Ωδείο των χρωμάτων".
Σαν συνέχεια των μαθημάτων αυτών και σαν μία μεγάλη προσφορά του "Ωδείου των χρωμάτων", διοργανώνουμε ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ για ΝΕΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ & ΝΕΟΥΣ ΜΑΕΣΤΡΟΥΣ σε συνεργασία με την ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ “ΣΟΝ” του “Ωδείου των χρωμάτων”, με τον διεθνούς φήμης Μαέστρο ΜΙΧΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, το
Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Μαρτίου 2017. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα “ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ” του “Ωδείου των χρωμάτων”, στη Λ. Δημοκρατίας 77, στο Ηράκλειο.
Το Σεμινάριο ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ από τον ΜΙΧΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ αφορά σε σπουδαστές που γνωρίζουν ένα Όργανο Συμφωνικής Ορχήστρας και σπουδαστές που ενδιαφέρονται για την τεχνική & την πρακτική της Διεύθυνσης Συμφωνικής Ορχήστρας.

Η συμμετοχή σας είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα 2810-210206 & 2810-210264 για να κρατήσετε θέση, γιατί θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!
 

Επιστροφή στα σεμινάρια-συναυλίες