ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Ηράκλειο, 08/01/2016

Το "Ωδείο των χρωμάτων", πραγματοποίησε με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ τη Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του, στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ Οι Φίλοι της Μουσικής, ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ “ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ” - ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ) τη Δευτέρα 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015, στις 20:00.
Συμμετείχαν: η ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ "ΣΟΝ", η Μικτή Χορωδία & τα Μουσικά Σύνολα Εγχόρδων & Κιθάρας του "Ωδείου των χρωμάτων"!!! 
Τη Διεύθυνση της ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ "ΣΟΝ" είχε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ. Τη Διεύθυνση της ΧΟΡΩΔΙΑΣ, η ΕΥΑ ΘΑΝΑΣΗ. Τη Διεύθυνση Μουσ. Συνόλου ΚΙΘΑΡΑΣ, η ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΚΑ.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μαθητές & καθηγητές μας που συμμετείχαν με τόσο ενθουσιασμό, αγάπη & ζήλο στη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του
"Ωδείου των χρωμάτων", τους γονείς που μας εμπιστεύονται για τις Μουσικές Σπουδές των παιδιών τους και υποστήριξαν με τόση θέρμη αυτήν μας την προσπάθεια, ευχαριστούμε το κοινό που αγκάλιασε τόσο θερμά τη Συναυλία και χειροκροτούσε συνεχόμενα και τέλος ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. ΘΟΔΩΡΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (Συνθέτη - Μαέστρο, Ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών Τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών), τον κ. ΒΥΡΩΝΑ ΦΙΔΕΤΖΗ (Διεθνούς φήμης Μαέστρο & Διευθυντή Ορχήστρας), την κ. ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Σολίστ Κιθάρας), τον κ. OSCAR GHIGLIA (Σολίστ Κιθάρας), την κ. ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (Σολίστ Πιάνου) για την τιμή που μας έκαναν να παρεβρεθούν στην Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του "Ωδείου των χρωμάτων" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Επιστροφή στα σεμινάρια-συναυλίες